Kezdeti IWC Pilot Watch Chronograph TOP GUN kiadása „Mojave sivatag”replika órák

2007 óta az IWC gyárt egy speciális órák sorozatát, amelyek megfelelnek az elit jet pilóták igényeinek. A TOP GUN sorozat az IWC Pilot Watch Watch családjában 2012-ben önálló gyűjteményként alakult, és elismerték a hi-tech anyagok és a lopakodó, katonai inspirált stílus használatával.rolex replika Az IWC idén az SIHH 2019-ben összesen négy új TOP GUN modellt vezetett be. Már a gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a lenyűgöző technikai Double Chronograph TOP GUN Ceratanium-al, valamint a praktikus automatikus TOP GUN-mal. Most itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet a kissé szokatlanabb Kronográf TOP GUN kiadásra: „Mojave sivatag” (IW389103).

A Diehard IWC rajongói természetesen már mindent tudnak a TOP GUN gyűjteményről. Még azok is, akik kétségkívül ismerik a monikeret egy népszerű 1980-as, ugyanolyan nevű filmnek köszönhetően, Tom Cruise és Kelly McGillis főszereplésével. Itt a valós világban a TOP GUN a leggyakoribb név az Egyesült Államok Haditengerészeti Strike Fighter Tactics Instructor programjában. Ez a program felelős a legutóbbi harcos és sztrájk taktikájának és technikáinak tanításáért a haditengerészeti repülők és a haditengerészeti légiutas-vezetők speciális válogatására, akik hazaérkeznek a saját csapataik képzésére. Alapvetően, ahol az amerikai haditengerészet kiképzi a legjobb pilótáit.replika órák De nem vagyunk itt, hogy beszéljünk az elit jet pilótákról vagy a haditengerészeti hadviselésről. Itt vagyunk az órákról és az egyikről. Szóval, menjünk hozzá.

CHRONOGRAPH TOP GUN EDITION „MOJAVE DESERT” Az első dolog, amit észreveszel az óráról, a megkülönböztető színséma. Az IWC szerint ez az első óra homokszínű kerámiából készült tokkal. Nincs módom, hogy önállóan ellenőrizhessem ezt, így a márkát megfogom. A színeket a Mojave-sivatag ihlette, amely a Naval Air Weapons Station China-tó otthona. Nyilvánvaló, hogy ez is közel egyezik a haditengerészeti pilóták által viselt repülő egyenruhák színével.

Ez a TOP GUN kollekció egyik jelentős indulása, mivel ez az egyetlen modell a jelenlegi sorban, hogy ne legyen fekete tok és fekete tárcsázó. Ez nem feltétlenül rossz dolog, de elrettentheti néhány puristát. Személy szerint úgy gondolom, hogy jó,replika óra ha az IWC egy kicsit kilép a kényelmi zónájából, hogy megpróbálja létrehozni valamit, ami kiemelkedik a tömegből. Nyilvánvalóan ez a karóra szerelem vagy gyűlölet történet - ami néha jó dolog.

A 44,5 mm x 15,7 mm-es eset homokszínét a cirkónium-oxid és más fém-oxidok kombinálásával érik el. A matt kivitelezés szinte műanyagszerű megjelenést biztosít. Tény, hogy első pillantásra bocsánatot kaphat, mert azt gondolja, hogy ez egy játékóra. Vedd fel, és tedd a csuklójára, és ezek a hamis benyomások azonnal elmaradnak. Bár könnyűnek és kényelmesnek érzi magát, az is nyilvánvaló, hogy rendkívül robusztus és jól elkészített. A kaszinó titánban van, és a híres TOP GUN logóval van ellátva, amely a középpontba van vésve. A csavaros koronák és a kronográf tolókodók ugyanakkor titánok, mint a Standard Chronograph TOP GUN.

Amint fentebb említettem, a másik dolog, ami ezt a TOP GUN modellt kiemeli a társaitól, az, hogy nem rendelkezik fekete tárcsával. Ehelyett sötétbarna, kontrasztos, fényes homokszínű kezekkel és indexekkel. A tárcsázási elrendezés megegyezik az új Chronograph Spitfire-vel,replika órák boltja mivel mindkét modell ugyanazzal a házon belüli mozgással rendelkezik (több mint egy másodperc alatt).